GönderenKonu: parlak beton uygulama  (Okunma sayısı 458 defa)

adem79

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 5
  • Üyelik Tarihi: 22-10-2015
parlak beton uygulama
Tarih : 05-11-2015 Saat : 00:12

Parlak  Beton



parlak beton zemin uygulamasının nasıl gerçekleştiği www.zeminbaskibeton.com tıklayınız .

Beton zeminlerizin mermer ya da granit parlaklığında olmasını ister misiniz?

Parlak Beton Uygulamaları

Samsunda Parlak Beton Uygulamaları İle Beton Zeminlerinizin Görünümü Yeni Sürekli Yeni Yapılmış Ve Tertemiz Kalacak. Baskı Beton Firması İle Profesyonel Hizmet Alabilirsiniz.

BETON PARLATMA NEDİR?

BETON PARLATMA UYGULAMASI NEDİR?

PARLAK BETON ( Beton Parlatma ) uygulaması, beton zeminlerin elmas kesicilerle aşındırılması ve silinmesi yöntemiyle parlatılması dır. İlk olarak beton zeminin en zayıf kısmı olan yüzeydeki şerbet tabakasını kazıyarak, betonun sağlam, dayanıklı bölgesine ulaşılır. Sonrasında sırasıyla honlama ve parlatma işlemleriyle mikro düzeyde aşındırılmaya devam edilir. Aşındırma basamakları 800-8500 Grit elmas aralığına kadar silindiğinde, beton zemin parlama özelliği kazanır.

 Bu gerçekleşirken beton zemininizin tozumazlık, kaymazlık gibi özelliklere sahip olup eskisinden daha güçlü bir yapıya gelmesine ne dersiniz? Peki bütün bunların, diğer alternatiflere nazaran, çok kısa bir sürede, uygun maliyetle ve 20 yıla kadar varan garantiyle olması hakkında ne düşünürsünüz? Yakın zamana kadar mümkün olmayan beton parlatma uygulaması, gelişen teknolojinin sonuçlarından biri olarak ortaya çıkan uygun bileşenli kimyasallar ve yeni nesil beton yüzey hazırlama makineleri sayesinde, tecrübeli ellerde artık mümkün! Üstelik tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de!

Beton parlatmanın tam olarak ne olduğunu ve mevcut yöntemlere karşı sunduğu üstün avantajları daha iyi anlamak adına bu konuda sıkça sorulan soruları ve cevapları aşağıda sizler için sıraladık.

Yeni zemin teknolojisi Parlak Beton

Aslında bu sorunun cevabı neden beton üzerine epoksi, doğal taş vb. gibi kaplama yapıyoruzda gizli. Normal şartlarda ya da eskiteknoloji ile betonu kullanılabilir bir zemin yapamadığımızdan, üzerine bir kaplama malzemesi kullanıyoruz. Peki biz betonu mermer ya da granit gibi parlak ve kusursuz bir yapıya çevirseydiktüm bu kaplamalara ihtiyaç duyar mıydık ? Tabii ki HAYIR. Eğer betonun kendisi kullanılabilir bir zemin yapsak tüm bu fazlalıklara neden ihtiyaç duyalım?

Beton üzerine yapılan her işlem fazladan işçilik, fazladan kaynak tüketimi ve de gereksiz maliyettir. Üstelik beton üzerine bir kaplama yaptığınızda ilerleyen zamanlarda deformasyon ya da bakım gibi fazladan çıkabilecek işleri de baştan kabul etmiş olursunuz. Betonun kendisini kullanılabilir bir yapıya kavuşturan, LAVINA makinalar ve SUPERABRASIVE elmas teknolojisi ile yapılan zemin iyileştirme işine, beton parlatma diyoruz.Beton parlatma  bir yüzey kaplama yöntemi değildir, betonun kendisinin iyileştirilmesidir. Bu yüzden her kaplama ve kimyasalda oluşabilecek soyulma, kalkma, çatlama, renk atması vb. riskleri ortadan kaldırır; böylece çok uzun ömürlü ve ekonomik zeminler elde etmiş oluruz.Beton parlatma, geleceğin zemin teknolojisi olarak gösterilmektedir. “Betonun kendisini zemin olarak kullanabiliyorken biz neden kaplama yaparak fazladan maliyet oluşturalım ? “ mantığıdır.