GönderenKonu: fırçalı zemin betonu  (Okunma sayısı 719 defa)

adem79

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 5
  • Üyelik Tarihi: 22-10-2015
fırçalı zemin betonu
Tarih : 05-11-2015 Saat : 00:14
Fırçalı Beton Uygulaması

Fırçalı beton zemin uygulamasıyla ilgili görsellere ulaşmak için tıklayınız .

Fırçalı Beton Uygulamaları

Samsunda Fırçalı Beton Uygulamaları İle İstediğiniz Görünümü Uygulama İmkanına Sahip Olan Firmamız Herzaman Siz Değerli Müşterilerimizin Göz Zevkini Ön Planda Tutmaktadır.

Akyapı zemin fircali beton uygulamasını kaliteli işçilik uygun malzeme ve iş disipliniyle uzun yıllar boyu yapmaktadır. Fircali beton uygulama alanları yürüyüş yolları,kaldırımlar,otopark rampalari bahçe çevreleri mağaza dükkan önleri kapı önleri otobüs kamyon ve tir garajlari gibi daha birçok alanda kullanılan sağlamlığı ve kalitesiyle müşterilerimizin yüzünü güldüren bir uygulamadır. Akyapı inşaat zemin fircali beton uygulamasında her zaman ve Türkiyenin her yerinde size bir telefon kadar
yakındır.

FIRÇALI BETON
 
Fırçalı saha betonu uygulaması ve Kotların alınması ve anoların montajı Optik okuyucu ile kot alma
işlemi yapılarak Belirlenen kod ölçülerinde kalıplarla 0 (sıfır) kotunda ano montajı yapılır. Montaj yapılırken mevcut aksların mesafesi dikkate alınır . montaj esnasındaki hassasiyet mastarın titreşiminden veya dış etkenlerden etkilenmeyecek şekilde olacaktır.
Naylon serilmesi Betonun nem kaybını önlemek için mevcut zeminin üzerine 6 mikron kalınlığında naylon serilir .

- Çelik hasır bağlanması sehpa ve donatı demiri

Saha zemin betonlarında 2 kat çelik hasır bağlantısı yapılmalıdır. Çelik hasırlar ano içerisine konularak binim dahilinde bağ teli ile bağlanır.İki kat çelik hasır arasına sehpa bükülerek m2 1 adet sehpa konulacaktır.muhakkak iki ano arasına donatı dikiş demiri 60.cm boyunda 30 cm beton içerisinde kalacak 30 cm diğer ano ile bağdaştırılmalıdır.

Donatı için gerekirse hasır çelik yerine Çelik Tel üzerine binecek yük oranında hesaplanarak kullanılabilir.İlave olarak kılcal çatlakları önlemek için Polipropilen Elyaf ile takviye edilmelidir.

-Beton dökülmesi

İstenilen dozaj’ındaki beton taşıma yöntemi ile ano içerisine dökülerek alüminyum mastar ile son kontroller yapılır, yüzeyde yapılacak uygulamaya hazır hale getirilir . .

-Yüzeyin perdahlanması

perdah yapılacak beton üzerine 1 cm ye 200gr basınç uygulandığında 3 mm den fazla çökme oluyorsa disk perdahı yapılır. Daha sonra özel fırça yardımı ile suyun akış yönüne doğru fırça çekilme işlemi yapılır Özellikle Benzin İstasyonlarında anoların birleşim yerlerinde kenar malası ile dekoratif bir görüntü elde edilir

-Derz kesilmesi

Genleşme derzleri taze beton dökümünden yaklaşık olarak 24 ile48 saat arasında kesilmelidir. Kesim aplikasyonları bina kolonlarından olmalıdır. Derinlik dökülen betonun 4/1 oranında olmalıdır. Genişlik ise 4 mm dir

Süpürgeli Beton Özellikleri 

ÖZELLİKLER

• PROCURE P50 ile kürlenmiş bir betonun mukavemeti normal betona göre artar.
Betonda kürlenme sırasında meydana gelebilecek çatlaklıkları önler.
• Beton yüzeyindeki tozumayı azaltır.
• Su bazlı olduğundan yanıcı değildir ve kolay kullanılır.
• Kanaviçe, çuval,sulama gibi diğer kürleme metotlarına göre daha pratiktir.
• Tüm kapalı ve açık alanlarda kullanılır.
Su itici özelliği vardır
• UV ışınlarına dayanıklıdır.
• Özellikle dış saha betonlarında kullanılır.